Vacature freelancer beleidsontwikkeling

PROFIEL

Je beschikt over allround managementexpertise, met ervaring in een aantal van de volgende domeinen: HR, Klanten- en leveranciersbeheer, Administratie, ICT, Communicatie en/ of Financiën. Je kan in deze domeinen beleid ontwikkelen, en hier gebruiksvriendelijke procedures en formats aan koppelen die toelaten het beleid vlot toe te passen.

Je bouwt snel voeling op met de eigenheid van een organisatie, en hoe die eigenheid mee haar operationeel beleid bepaalt. Je kan doeltreffend intern consulteren rond beleid. Je begrijpt waar en hoe beleid, procedures en formats kunnen verbeterd worden ten dienste van het operationeel functioneren van het team. Je kent de hedendaagse goede praktijken in de desbetreffende domeinen, en kan de coherentie met eventuele wettelijke bepalingen garanderen.

Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en doelgericht.

AANBOD

Je versterkt op freelance basis het Management Team van de organisatie. In opdracht van het Management Team trek je de ontwikkeling en/ of vernieuwing van het beleid en de bijhorende procedures en formats in één of meer van de bovenstaande domeinen (te bepalen op basis van de expertise die de kandidaat te bieden heeft).

Onze voorkeur gaat uit naar freelancers die via tijdelijk contract kunnen werken, maar we nemen ook kandidaten in overweging die via factuur werken.

PRAKTISCH

Interesse? Neem contact op met Kaat Boon: kaat.boon@djapo.be.