Systeemdenken schoolpakket

Geïnteresseerd in dit product?

Doelgroep: leerkrachten kleuter- en lager onderwijs

Prijs: € 99,95 incl. btw
Product: schoolpakket: prenten- en leesboeken + methode systeemdenken

Clipboardschoolpakket

Wil je in je school starten met systeemdenken en zoek je aanknopingspunten? In dit pakket vind je alles om er snel mee te beginnen.

Onze methode Systeemdenken legt je uit hoe je dat kan doen. Het is een uitgebreid boek met theorie, uitgewerkte lessen en werkvormen. Een deel van de lessen is gebaseerd op de drie prenten- en leesboeken van Gloob & Teo, en de leesboeken Helki en De kuil, boeken voor de jongste kleuters tot en met de kinderen van de eerste graad. Je kan de boeken apart kopen, maar je kan ook het hele schoolpakket bestellen.

In het schoolpakket:

Methode systeemdenken: een doe- en denkwijze voor het basisonderwijs
Gloob&Teo en de wondere bijenwereld: de natuur en de mens vormen samen een kringloop. Een prentenboek voor de jongste kleuters.  –
Gloob&Teo: feest in het bos:  om onze spullen te maken gebruiken we grondstoffen die de natuur ons geeft. Maar daar is niet altijd iedereen even blij mee. Een prentenboek voor de oudste kleuters.
Gloob&Teo en het zeemonster: over het plastic in de zee. Een prentenboek voor de eerste graad.
Helki: onze kleren worden van katoen gemaakt. Maar wat speelt er zich op de katoenplantages af? Een leesboek voor de tweede graad.
De kuil: de weg die electronica aflegt voor wij het in handen krijgen is een verhaal met positieve en negatieve kanten. Leesboek voor de derde graad.

Geïnteresseerd in dit product?

  • Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.