Irina De Groof

Medewerker Marketing en Communicatie
irina.degroof|at|djapo.be

Wie of wat tovert een glimlach op je gezicht?
Mijn dochtertje, die de slappe lach krijgt als ze met haar papa aan het ravotten is. Mijn man, wanneer hij onverwachts vroeger thuis is, een zelfgemaakte pizza recht uit de oven waarvan de kaas perfect gesmolten is, de zon die door de bomen schijnt…

Wat is jouw tip voor een fijn leven op een gezonde planeet?
Mag het in het Engels? “Human-kind: Be both!”

Wat wil(de) jij later worden?
Juf… en kinderboekenillustrator… en oorlogsfotograaf… en modeontwerpster… en dierenverzorgster… en beroemd!

Welk beroep zou jij in 2050 willen uitoefenen?
Juf… of kinderboekenillustrator, of oorlogsfotograaf, of modeontwerpster, dierenverzorgster of… Maar niet meer beroemd!

Ik werk graag bij Djapo omdat…
Als je de wereld wil veranderen, dan moet je beginnen bij de kinderen. Ik vind het fijn dat ik voor een organisatie werk die de kleinsten onder ons naar waarde schat en die het potentieel van kinderen voor het goede probeert in te zetten.

Hocus, pocus, pats, ik wou dat de wereld…
Een thuis voor iedereen was!