Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

2030 is vandaag. Lezing Stijn Dhert

11 december, 2019 @ 19:30 - 22:30

Gratis

Hoe zorgen we ervoor dat kinderen en jongeren zich ontwikkelen tot geïnformeerde, 21e-eeuwse wereldburgers? Voor welke uitdagingen staat ons onderwijs de komende jaren en welke impact heeft dat op leerlingen en schoolteams? Hoe verhouden kennis en vaardigheden zich tot elkaar? Hoe streven we naar écht kwaliteitsvol onderwijs? Wat heeft dat alles te maken met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen ofwel de SDG’s? En welke rol wil Djapo daarin spelen?

Welkom op deze lezing van Stijn Dhert, lerarenopleider bij KU Leuven en UCLL en coördinator van het netwerk van Vlaamse Unesco-scholen.

Zet met ons de wereld op punt

Djapo wil kinderen en jongeren bewuste keuzes leren maken voor een duurzamere wereld en combineert denkonderwijs met complexe duurzaamheidvraagstukken. Kinderen en jongeren werken zo mee aan hun recht op een fijn leven op een gezonde planeet.

Heb je zin om onze missie mee te realiseren?

Wil je je creativiteit, innovatieve ideeën en expertise inzetten om onze werking verder uit te bouwen?

We zijn steeds op zoek naar mensen die af en toe mee willen nadenken en hun eigen kijk willen geven of zich willen engageren in onze Algemene Vergadering of Raad van Bestuur.

We vertellen je er graag meer over bij een hapje en een drankje. Je kan er ook kennismaken met ons aanbod, onze medewerkers en onze visie. En je krijgt er een boeiende lezing van Stijn Dhert bovenop!

Deze avond is gratis, maar we weten graag hoeveel personen we kunnen verwachten. Inschrijven kan hier.

Gegevens

Datum:
11 december, 2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
Gratis
Website:
https://djapo.be/2030-is-vandaag-sdgs-en-onderwijs/

Organisator

Djapo
Telefoon:
016/292127
Website:
www.djapo.be

Locatie

Blauwput
Martelarenlaan 11 a
Leuven, 3010 België
+ Google Maps